WEBOVÉ STRÁNKY & ONLINE MARKETING




Co pro vás s  
radostÍ 
vytvořím?

online 
marketinG.

V online marketingu pracuji více než 10 let. Od obsahového marketingu jsem se posunula i k výkonnostnímu a dokážu tedy nahlédnout na kampaně komplexně. Spolupracuji s kolegy z oboru. Naším cílem je vždy dosáhnout co nejlepších výsledků pro naše klienty, ať už jde o zvýšení povědomí o značce, růst návštěvnosti webu nebo zlepšení konverzního poměru.


PPC kampaně Remarketing

Společně s inspir.cz se nebojíme hlubokých analýz a vždy nasloucháme potřebám našich zákazníků. O kampaně pečujeme systematicky a pravidelně je optimalizujeme. Díky pečlivému ladění do optimálního PNO (poměr nákladů a obratu) zajišťujeme, že vaše investice přináší maximální návratnost. Naším cílem je dosahovat co nejlepších výsledků a neustále zlepšovat efektivitu kampaní.

SEO

Veškerý obsah tvořím na základě podkladů z analýzy vyhledávacích dotazů, což zajišťuje jeho relevanci a efektivitu. Zvládám také práci s titulky <br><title> a popisky &lt;meta name="description"&gt;, které jsou klíčové pro optimalizaci vašich stránek pro vyhledávače. Moje přístupnost k těmto detailům zaručuje, že vaše webové stránky budou mít lepší viditelnost a přitáhnou více návštěvníků.

Sociální sítě & Emailing

Umím se naladit na zákazníka a vytvářet obsah, který buduje a posiluje komunitu kolem vaší značky. Připravím pro vás příspěvky včetně grafiky, které zaujmou vaše publikum a podpoří jejich zapojení. S důrazem na kvalitu a relevantnost obsahu pomáhám vaší značce růst a udržovat silný vztah se zákazníky.


Ceník 
prací...

  • Správa sociální sítí / příspěvek, reels / 670 Kč / hod.
  • Sazba a odesílka newsletteru v nástroji Ecomail, nastavení Ecomail, automatizace 670 Kč / hod.
  • PPC kampaně, remarketing, SEO ve spolupráci s inspir.cz / 900 Kč / hod.


Pro koho nyní 
pracuji...

V případě zájmu
mi napište. Děkuji.

Kontakt

info@simonaulmonova.cz

Copyright 2024 Simona Ulmonova© All Rights Reserved