WEBOVÉ STRÁNKY & ONLINE MARKETING




Co pro vás s  
radostÍ 
vytvořím?

webové stránky 
WordPress.

Webové stránky tvořím na redakčním systému WordPress. Tento systém je skvělou volbou nejen díky své kvalitě, ale také proto, že je zcela zdarma. Nemusíte platit žádné měsíční poplatky za využití systému – většinou platíte jen roční poplatek za šablonu, která nabízí daleko širší možnosti grafických designů než šablony zdarma. Díky WordPressu můžete mít moderní a funkční web. A co víc, pokud váš webmaster selže, postará se o něj jiný bez nutnosti kódování, neboť to je nejrozšířenější systém na světě.


Grafický návrh webových stránek

Vytvořím pro vás moderní a přehledný design vašich stránek ve WordPressu, aby vaše online přítomnost byla graficky čistá a návštěvníkům jasně sdělila, co od vás mohou očekávat. A jak vždy říkám, aby se na webu vyznala i vaše babička.

Vývoj webových stránek

Dříve jsem využívala šablony zdarma nebo placenou šablonu ARK, ale nyní se více přikláním k Elementor Pro. Tento nástroj je datově velmi úsporný, což znamená rychlé načítání webu. Líbí se mi také jeho čistý styl, který mi umožňuje vytvořit moderní a přehledný design vašich stránek. Kromě toho nabízí celoroční podporu a neustále se vyvíjí a zlepšuje.

Správa webových stránek

Vaše webové stránky by měly být vždy aktuální, bezpečné a plně funkční. To vám zajistí nejen pravidelné aktualizace systému WordPress, ale také pluginů a šablon. V případě zájmu můžete využít roční balíček, který zahrnuje zálohy, výhodnější cenu za Elementor, zabezpečení, hosting a registraci domén. Také mohu během roku vaše web spravovat: úpravy textů, vkládání novinek aj..


Ceník
webů...

  • Grafický návrh vícestránkového webu dle možností šablony / cca 10 h / 700 Kč /hod
  • Předání grafického návrhu a doladění s klientem cca 3 h / 650 Kč / hod. /
  • Instalace WP a šablony s licencí a dalších pluginů (hosting, doména a šablona není v ceně) / 2 500 Kč
  • Překlopení grafiky na všechny stránky, naplnění: texty, obrázky, které dodá klient / 10 - 15 h / 650 Kč
  • Optimalizace pro responzivní zobrazení / Instalace SEO plug-in včetně optimalizace pro vyhledávače, přesměrování stránek / 2- 3 h / 650 Kč
  • Doladění obsahu - případně jiných změn s klientem / 2- 3 h / 650 Kč
  • *Roční správa webu: zabezpečení, licence šablony Elementor, SSL certifikáty a zálohy nejsou v ceně. Tyto služby mohu zajistit za 1 500 Kč bez DPH/rok (+ včetně výhodnější ceny za Elementor Pro).
  • *Hosting, doména není v ceně. Tyto služby mohu zajistit za 1 590 Kč / rok.
  • Vícepráce: copywriting, bannery / 650 Kč / hod.
  • Google Analytics a jeho propojení se stránkou / 600 Kč
  • Roční administrace webu / 650 Kč / hod.


ukázka
prací...

V případě zájmu
mi napište. Děkuji.

Kontakt

info@simonaulmonova.cz

Copyright 2024 Simona Ulmonova© All Rights Reserved